Zijn dit dan de 5 slechtste films van 2020?

Zijn dit dan de 5 slechtste films van 2020?

Er waren een aantal zeer bedenkelijke films dit jaar.

Er verschenen dit jaar goede en minder goede films, maar er verschenen ook voldoende gewoon erg slechte films. Hieronder een top vijf met de slechtste films van 2020. Ben jij het met deze lijst eens, of heb je slechtere gezien?

1. The Last Days of American Crime

Deze Netflix-film heeft rollen voor grotere namen als Sharlto Copley, Édgar Ramírez en Michael Pitt maar regisseur Olivier Megaton (Transporter 3) leverde hiermee toch wel de zwakste film van 2020 op. Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.



2. Fantasy Island

Deze onnodige horrorremake leek juist heel erg leuk te gaan worden, maar viel toch behoorlijk door de mand. Van Blumhouse zijn we ondertussen toch echt beter gewend. Als de gastheer van een mysterieus eilandresort de fantasieën van verschillende gasten belooft te vervullen, verandert hun bezoek in een ware nachtmerrie.



3. Artemis Fowl

Deze film op Disney+ van niemand minder dan Kenneth Branagh kon ook maar weinig goed doen bij de critici en het publiek, en dat ondanks rollen voor Colin Farrell, Judi Dench en Josh Gad. Je ziet de twaalfjarige genie Artemis Fowl die zich in een strijd tegen machtige feeën bevindt, vlak nadat zijn vader spoorloos verdwenen is.



4. The Grudge

Deze horrorremake moest wel wat te melden hebben, aangezien de eerdere Amerikaanse remake nog niet eens zo oud is. Toch was het een dikke tegenvaller en een gemiste kans. Een onderzoeker volgt het spoor van een angstaanjagende zaak terug naar een vervloekt huis met een ingewikkelde, gruwelijke geschiedenis vol grenzeloze woede.



5. The Secret: Dare to Dream

Deze film gebaseerd op het bekende 'self-help' boek uit 2006 was echt zo'n titel die bij voorbaat al kansloos leek, en dat gebeurde ook. De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt.



NieuwsFilm

meest populair