Valkyrie-actrice deelt interessante details over 'Thor: Love and Thunder'

Valkyrie-actrice deelt interessante details over 'Thor: Love and Thunder'

De vierde Thor-film bestaat zowel veel oude als nieuwe personages.

Op dit moment staat Thor: Love and Thunder gepland voor mei 2022 en in die film krijgen we niet één, maar twee Thors te zien. Een ander belangrijk personage is Valkyrie van actrice Tessa Thompson. Haar zagen we voor het laatst als de leider van New Asgard.

In gesprek met The Playlist liet de actrice enkele details los over de vierde Thor-film. Zo zei ze dat ze de leider van New Asgard blijft. "Ik kan je zeggen dat ze zeker de koningin van New Asgard is als we haar zien in de film," aldus Thompson.

Uit andere delen van het MCU
"En net zoals in de laatste vier, kan ik zeggen dat ze deel uitmaakt van een avontuur waarbij Thor betrokken is, de film heet immers Thor: Love and Thunder," vervolgt de actrice. "En ik kan zeggen dat er wat coole dingen gebeuren. We hebben een aantal nieuwe personages en we hebben mensen vanuit andere delen van het MCU."

Maar ze voegde er ook nog iets anders aan toe: "En dan hebben we misschien een paar personages die we eerder hebben gezien." Op basis van deze uitspraken kan opgemaakt worden dan we nog meer personages te zien krijgen naast de Guardians of the Galaxy en Christian Bale's Gorr the God Butcher.

Love and Thunder van Marvel Studios en Taika Waititi en met de titelrollen voor Chris Hemsworth en Natalie Portman staat gepland voor 6 mei 2022.

NieuwsFilm

meest populair