Tom Cruise stopt vervroegd met 'Mission: Impossible' na zijn scheldpartij op de set

Tom Cruise stopt vervroegd met 'Mission: Impossible' na zijn scheldpartij op de set

De acteur gaat nu al met vakantie, iets eerder dan gepland.

De afgelopen dagen was Tom Cruise nogal in het nieuws. De acteur speelt op dit moment back-to-back in twee Mission: Impossible-films en lijkt de druk behoorlijk te voelen.

Zo erg zelfs dat hij schreeuwend werd vastgelegd tegen een stel crewleden die de coronaregels op de set niet goed in acht hadden genomen. De tirade van Cruise is wisselend ontvangen. Sommigen vonden hem veel te ver gaan, anderen steunden de acteur juist.

Vervroegd met vakantie
Hoe je er ook in staat, Cruise lijkt zelf in te zien dat de druk hem even iets te groot was geworden. Hij is namelijk vervroegd met kerstvakantie gegaan en heeft de set verlaten.

Daarmee kan iedereen die bezig is met de opnames van de twee Mission: Impossible-films de komende dagen even bijkomen en bij familie en vrienden zijn. Na de jaarwisseling gaan de opnames weer verder.

De opnames van de twee films werden in juli hervat in Engeland, en verhuisden daarna naar Noorwegen. In oktober ging de boel naar Italië en kwamen de opnames een week lang stil te liggen toen twaalf crewleden het coronavirus bleken te hebben. Daarna zijn de opnames naar Londen verhuisd, waar Cruise zijn explosie had.

NieuwsFilm

meest populair