Derde 'Black Panther'-film was in de maak bij Marvel Studios

Derde 'Black Panther'-film was in de maak bij Marvel Studios

Maar of de film er nu nog komt is niet helemaal zeker.

Marvel Studios had plannen voor acteur Chadwick Boseman om ook in een derde Black Panther-film te spelen. Er was een mogelijkheid binnen het contract voor de acteur om vaker terug te keren als T'Challa.

Boseman voegde zich in 2014 bij het Marvel Cinematic Universe, toen bleek dat hij T'Challa zou spelen. Hij was viermaal in die rol te zien, maar overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van kanker.

Derde Black Panther-film
The Hollywood Reporter meldt dat er al onderhandelingen plaatsvonden voor een terugkeer van de acteur in een derde solofilm voor zijn personage. Zijn agent Michael Greene had geregeld dat Boseman 10 miljoen dollar zou krijgen voor Black Panther II en hij zou 20 miljoen dollar krijgen voor "de toen geplande derde Black Panther-film".

Dat Marvel zich daarmee bezig hield is niet heel gek. Black Panther verdiende 1,3 miljard dollar aan de wereldwijde box office, meer dan welke andere non-Avengers-film in het MCU ook. Bovendien won de film drie Academy Awards.

Op dit moment werkt Marvel Studios aan de tweede Black Panther-film, waarbij nog niet helemaal zeker is hoe men met het overlijden van de acteur om gaat.

NieuwsFilm

meest populair