Tweede 'Birds of Prey'-film lijkt niet meer heel waarschijnlijk

Tweede 'Birds of Prey'-film lijkt niet meer heel waarschijnlijk

Margot Robbie laat weten dat de film er vermoedelijk niet zal komen.

Actrice Margot Robbie laat vandaag weten dat er geen ontwikkeling plaatsvindt rond een eventueel vervolg op Birds of Prey. De vraag is dus of die film er nog wel gaat komen, zoals tot nu toe gehoopt werd.

In Birds of Prey konden we zien hoe Harley Quinn samenwerkte met een nieuwe groep DC-heldinnen. Daaronder bevonden zich Black Canary en Huntress. En het einde liet de deur open voor Harley om terug te keren in meer films. Maar er zijn geen aankondigingen en die gaan er mogelijk ook helemaal niet komen.

Geen vervolg
Margot Robbie sprak met The Hollywood Reporter en vertelde over haar productiemaatschappij en toekomstige projecten die ze maakt. Haar werd dus ook gevraagd naar de eventueel tweede Birds of Prey-film.

Helaas had Robbie en weinig opbeurende boodschap. "Ik weet het niet. Er zit niet direct iets aan te komen op dit moment, niets dat de moeite van het noemen waard is."

Hoewel de ontvangst van Birds of Prey positief was, deed de film het niet zo goed als gehoopt. De film had een budget van zo'n 80 miljoen dollar, en eindigde met een box office van 200 miljoen dollar wereldwijd. Vermoedelijk niet genoeg voor een vervolg dus.

NieuwsFilm

meest populair