Duurste Netflix-film ooit met topcast ook uitgesteld

Duurste Netflix-film ooit met topcast ook uitgesteld

Ook 'The Gray Man' van de Russo broertjes loopt vertraging op.

We moeten vanwege de coronacrisis heel wat langer wachten op de nodige films. Denk bijvoorbeeld meer aan No Time to Die en Dune, die flink werden uitgesteld. Nu moet ook de nieuwe actiethriller van Joe en Anthony Russo, The Gray Man, eraan geloven.

De broertjes Russo, voornamelijk bekend van hun werk voor Marvel, sloegen de handen in elkaar met Netflix voor de duurste film die de streamingdienst ooit gemaakt heeft. De cast mag er dan ook zeker zijn.

Zo zullen o.a. Chris Evans (Captain America), Jessica Henwick (Star Wars: The Force Awakens), Wagner Moura (Narcos), Julia Butters (Once Upon a Time in Hollywood) en het Blade Runner 2049-duo Ryan Gosling en Ana de Armas in de film te zien zijn. Maar helaas zullen we ook hier wat langer op moeten wachten.

Vertraging
De film is namelijk met twee weken uitgesteld naar eind januari door het toenemende aantal corona-besmettingen in Californië. Dit lijkt in eerste instantie niet zo heel veel, maar Netflix liet wel weten dat de kans groot is dat het nog langer zal duren als de cijfers niet snel omlaag gaan. Meerdere insiders beweren dat het enkel en alleen gaat om een voorzorgsmaatregel, maar het gerucht gaat dat enkele crewleden positief waren getest.

NieuwsFilm

meest populair