Forse kritiek op Tom Cruise na uitbarsting op 'Mission: Impossible 7'-set: "Hij is altijd zo"

Actrice Leah Remini is zeer kritisch op Tom Cruise.

De recente uitbarsting van Tom Cruise op de filmset van Mission: Impossible 7 is volgens actrice Leah Remini niets meer dan een publiciteitsstunt.

Eerder deze week konden we Cruise horen schreeuwen tegen zijn crew, die de coronaregels op de filmset genegeerd had. Hij dreigde iedereen die zich er niet aan hield te ontslaan, en was echt merkbaar boos. Maar volgens Remini is Cruise altijd zo.

Ware gezicht
Remini plaatste een open brief op The Underground Bunker. Daarin stelt ze dat de uitbarsting van Tom Cruise gepland was en past bij hem.

"De reactie van Tom die je gisteren zag, laat zijn echte persoonlijkheid zien. Hij is altijd zo schofterig. ik heb het gezien, heb het zelfs op klein niveau ontvangen en heb van zijn ex-vriendin, zijn medewerkers en zijn vrienden gehoord dat hij altijd zo is. Dit is de echte Tom. Het is dezelfde reactie die Tom zijn medewerkers gaf, toen ze niet de juiste ingrediënten voor hem in huis hadden om chocoladekoekjes te bakken. Het is hetzelfde type tirade dat Tom zijn assistent gaf, toen deze het lef had om hem een drankje te serveren in een beschadigde mok."

"Tom geeft niet om de families van zijn crew; dit is allemaal voor de publiciteit. Tom gelooft niet in familiewaarden. Ik bedoel, hoe iemand hiervoor kan vallen is gewoon ongelofelijk. Ik durf te wedden dat Tom deze uitbarsting op heeft laten schrijven en dat zijn Scientology-assistent het voor hem opgenomen en vrijgegeven heeft. Als je een rijke acteur met enorm veel macht op deze manier tegen zijn crew tekeer hoort gaan, is dat een teken van zwakte en een persoon met echt diepe problemen. Dit is niet gewoon de uitbarsting van een asociale acteur. Tom Cruise doet alsof hij geeft om de mensen. Ze weten dat dit een stunt is, ze weten wie Tom echt is en wat Tom echt gelooft. Tom gelooft in de vernietiging van een familie, als een familielid het besluit neemt Scientology te verlaten. Tom is lid van een sekte die slachtoffers van pedofilie verbiedt contact op te nemen met de politie. Tom hoort bij een cultus die slachtoffers van seksueel misbruik verbiedt de misdaden en het misbruik te melden. En als ze dat doen, zegt zijn sekte dat hun levens volledig verwoest moeten worden."

Scientology heeft ook al gereageerd op de brief: "De Kerk van Scientology heeft meer dan welk ander religieus instituut in de wereld gedaan om preventieve acties tegen het coronavirus te ondernemen in de VS en wereldwijd. Lang voordat mensen te horen kregen dat ze thuis moesten blijven, ondernam de Kerk radicale acties om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De leider van de Kerk handelde veel eerder dan de rest. Remini is een onbetrouwbare bron die Scientology aanvalt voor publiciteit en geld, zoals ze zelf heeft toegegeven."

NieuwsFilm

meest populair