Britney Spears danst rond de Kerstboom op Instagram

Britney Spears danst rond de Kerstboom op Instagram

Ook kregen haar fans een eerste blik op haar schitterende kerstboom.

Britney Spears heeft op Instagram een video gedeeld waarin ze lekker aan het dansen is. Ook toonde de zangeres/actrice haar fans een eerste blik op haar enorme kerstboom.

Britney Spears heeft haar fans getrakteerd op een video waarin ze danst op een versnelde versie van Somebody I Used To Know van Gotye. Haar outfit is simpel: Spears is gewoon in haar ondergoed te zien.


Lees ook dit recente nieuwtje:


Eerder deze week debuteerde Spears ook al haar nieuwe kapsel op Instagram. De popprinses, bekend van nummers als Baby One More Time en Toxic, heeft namelijk haar lange blonde lokken vervangen voor een kortere variant.

De dansvideo van Spears wordt door haar fans erg gewaardeerd. Ook haar schitterende kerstboom op de achtergrond valt hen op.

Al met al hopen fans dat het goed met de zangeres gaat. Begin volgend jaar gaat haar juridische strijd tegen haar vader Jamie verder. Spears staat sinds haar publiekelijke mentale inzinking in 2008 geheel onder toezicht van haar vader en probeert dat al jaren te veranderen, maar tot nu toe zonder succes.


Wil je Britney even een dansje zie maken? Bekijk dan nu de video op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair