Einde 'Wonder Woman' is onder druk van Warner Bros. aangepast

Einde 'Wonder Woman' is onder druk van Warner Bros. aangepast

De "eigen hand" van Patty Jenkins was toch niet helemaal aanwezig.

De superheldenfilm Wonder Woman uit 2017 werd bijzonder sterk ontvangen en dat kwam met name door de wijze waarop ze als een krachtig vrouwelijk personage onderdeel was van de Eerste Wereldoorlog. Het einde van de film bleek een bom van visueel geweld en voor velen het zwakste deel van de film.

Nu blijkt dat regisseur Patty Jenkins het einde moest aanpassen van studio Warner Bros. Jenkins wilde een kleinschaliger slot, terwijl Warner Bros. meer geweld wilde. Hieronder wat de regisseur zei tegen IGN:


"Het originele einde van de eerste film was kleinschaliger, maar de studio dwong me om het op het laatste moment te veranderen. Dus dat is altijd een beetje jammer geweest."

Wel akkoord met aanpassing
Jenkins gaf ook aan dat ze het eens was met de aanpassingen. "Ik zei tegen de studio dat we er geen tijd meer voor hadden, maar het was wat het was. Ik vond het geweldig, maar dat was niet het oorspronkelijke einde van de film," aldus Jenkins.

Het einde van Wonder Woman bevatte een gevecht tussen Ares (David Thewlis) en Wonder Woman (Gal Gadot). En deze stond toch niet helemaal in verhouding met de rest van de film. Check de beelden vol visuele effecten hieronder.





NieuwsFilm

meest populair