Eddie Murphy arriveert in NY op eerste poster voor 'Coming 2 America'

Eddie Murphy arriveert in NY op eerste poster voor 'Coming 2 America'

Het vervolg op de komedie uit 1988.

In 1988 was de komedie Coming to America uit 1988 van regisseur John Landis een groot succes. Er werd bijna $300 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's en dat was voor toen een monsterbedrag.

Volgend jaar maart verschijnt het vervolg Coming 2 America van Craig Brewer op Amazon Prime Video en na de twee reeksen met foto's (hier en hier) is er nu ook de poster. En daarop zien we enkel Eddie Murphy's Prince Akeem Joffer die in New York arriveert.

Bekijk de afbeelding
Veel andere grote namen
In Coming 2 America wordt Prince Akeem Joffer dan toch de koning van Zamunda. Maar dan ontdekt hij dat hij een zoon heeft in Amerika die hij nooit heeft gekend. De jongen heeft Lavelle en is in Queens geboren. Ter ere van de vurige wens van zijn vader om deze zoon in de familie op te nemen als kroonprins, vertrekken Akeem en Semmi opnieuw naar Amerika.

Uiteraard is ook Arsenio Hall weer te zien als Semmi. Andere rollen komen van James Earl Jones, Jermaine Fowler, KiKi Layne, Leslie Jones, Shari Headley, John Amos, Tracy Morgan en Wesley Snipes als General Izzi. Vanaf 5 maart kun je Coming 2 America aanzetten op de streamingdienst van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair