Ray Fisher: Joss Whedon nam frustraties rond 'Avengers: Age of Ultron' mee naar 'Justice League'

Daar zou de basis van alle problemen liggen.

Acteur Ray Fisher gaat voor het eerst dieper in op de problemen die hij had met Joss Whedon op de filmset van Justice League.

De acteur pakte enige tijd geleden de handschoen op en sprak openlijk over wangedrag van Joss Whedon tijdens de heropnames van de film uit 2017. Dat leidde na heel wat moeite van de kant van Fisher tot een formeel onderzoek van WarnerMedia. Het onderzoek is afgerond en het lijkt erop dat Whedon klaar is binnen Warner Bros. en gelieerde bedrijven; zo vertrok hij bij HBO-serie The Nevers.

Wat gebeurde er?
Hoewel de nog altijd niet weten wat Whedon precies gedaan heeft op de filmset, wat ertoe leidde dat cast- en crewleden bepaald niet blij met hem waren, licht Ray Fisher nu wel een tip van de sluier op.

Volgens Fisher heeft het mogelijk te maken met frustraties van Whedon rond de heropnames die hij moest doen met Avengers: Age of Ultron in 2015. "Joss nam heel wat van zijn persoonlijk en professionele - bij gebrek aan een beter woord - wrok mee in het proces van Justice League," aldus Fisher.

"Een van de dingen die hij tijdens ons eerste gesprek zei, was dat mensen Age of Ultron 'niet begrepen' zouden hebben. En er werden bepaalde dingen gezegd waarvan ik dacht: 'Oh, dit gaat minder over het werk, dan over ego."

"Dat is deel van de redenen waarom ik zeg dat we Joss Whedon geërfd hebben. We hebben het probleem van Joss Whedon geërfd. Ik weet zeker dat hij veel heeft om mee om te gaan. Hopelijk doet hij dat op een gezonde manier," vertelde Fisher nog.

NieuwsFilm

meest populair