Vervolg op 'Zack Snyder's Justice League' is mogelijk en wordt dan iets compleet anders

Vervolg op 'Zack Snyder's Justice League' is mogelijk en wordt dan iets compleet anders

Zack Snyder sprak al over een andere vorm voor het vervolg.

In maart 2021 verschijnt Zack Snyder's Justice League op de streamingdienst HBO Max en in de nieuwe versie van Justice League uit 2017 krijgen een heel ander verhaal te zien. Uitgebreider ook. Maar de kans is groot dat de film niet alle vragen gaat beantwoorden en dat het einde ruimte biedt voor een vervolg.

En dat is niet raar. De oorspronkelijke plannen van Zack Snyder met Justice League bevatten een open einde en dit zou moeten leiden tot een vervolg. Snyder heeft nu aangegeven dat hij al na heeft gedacht over hoe dat einde onthuld gaat worden.

Vervolg in de vorm van een stripboek
"Ik denk niet dat er meteen iets zal gebeuren. Maar Jim Lee en ik hebben er al veel over gesproken. En we hebben het er vaak over gehad om misschien een boek of een stripboek te maken om dit af te ronden. We hebben nog niets afgesproken, maar als het iets is dat interessant genoeg zou zijn voor de fandom, dan kunnen ze Jim er altijd naar vragen," aldus Snyder tijdens een recente Q&A.

De regisseur heeft al eerder aangegeven dat er geen filmvervolg gaat komen, maar dat weten we pas zeker als Zack Snyder's Justice League is verschenen. Bij een goed ontvangst en een succesvolle release dan zou er zomaar meer in het vat kunnen zitten.

NieuwsFilm

meest populair