Tom Cruise heeft een nieuwe babe aan de haak geslagen op de set van 'Mission: Impossible'

Tom Cruise heeft een nieuwe babe aan de haak geslagen op de set van 'Mission: Impossible'

Cruise zou een relatie hebben met actrice Hayley Atwell.

Tom Cruise verschijnt de laatste paar dagen regelmatig in het nieuws, vanwege zijn tirade tijdens de opnames van Mission: Impossible 7. Zo is de waaghals ook vervroegd op vakantie gegaan na zijn scheldpartij, aangezien de druk hem even iets te groot werd. Gelukkig is er ook goed nieuws voor de acteur. Hij schijnt namelijk de liefde te hebben gevonden op de set van de film.

Veel Amerikaanse media melden dat Cruise aan het daten zou zijn met Hayley Atwell, zijn collega en tegenspeelster in Mission: Impossible 7. Volgens meerdere bronnen zouden de 58-jarige Cruise en de 38-jarige Atwell als sinds de eerste dag een goede klik hebben. Ook zouden ze al op meerdere dates zijn geweest.

Geruchten
De twee bekenden werden tijdens een screening in Londen dan ook hand in hand gezien. Ondanks het feit dat Cruise wel vaker wordt gelinkt aan grote namen, zoals in 2013 aan Orange is the New Black-actrice Laura Prepon en vorig jaar nog met Handmaid's Tale-actrice Elizabeth Moss, is dit niet altijd waar. Toch lijkt het met Hayley nu anders te zijn.

Hayley, o.a. bekend van haar rol als Peggy Carter in het MCU, was een lange tijd met model Evan Jones, maar in 2015 besloten zij samen een punt achter hun relatie te zetten.

Daarna zou ze nog samen zijn geweest met een Britse dokter, maar ook deze relatie zou eerder dit jaar tot een eind zijn gekomen.

NieuwsFilm

meest populair