Grote bioscoop-hit Liam Neeson 'Honest Thief' nu al thuis te zien

Grote bioscoop-hit Liam Neeson 'Honest Thief' nu al thuis te zien

Never steal a man's second chance

Vanwege de coronacrisis moeten we heel wat langer wachten op blockbusters zoals o.a. No Time to Die en Dune, maar gelukkig kunnen we ook nog films bekijken op streamingdiensten. Nu is ook Liam Neeson's Honest Thief online te zien via verschillende streamingdiensten.

De film van regisseur Mark Williams deed het goed in Nederland. Honest Thief wist namelijk 200.000 bezoekers te trekken in de Nederlandse bioscopen en werd daarmee Neeson's grootste bioscoophit in Nederland in maar liefst 25 jaar.

Dit had zelfs nog beter kunnen zijn, maar het succes kwam noodgedwongen tot een einde vanwege de coronacrisis. Toch krijgt de film nu weer een tweede kans om verder door te groeien.

Online
Honest Thief is al een paar dagen te zien op EST en vanaf 24 december zal hij eveneens te zien zijn op diverse TVOD-platforms. Mocht je interesse hebben, de film is o.a. te zien op Pathé Thuis.

Het verhaal volgt Tom (Neeson), een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven.

Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt. Zij zien Tom's gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

NieuwsFilm

meest populair