Arnold Schwarzenegger verrast zijn 30 jaar oudere kleuterklas uit 'Kindergarten Cop'

Arnold Schwarzenegger verrast zijn 30 jaar oudere kleuterklas uit 'Kindergarten Cop'

"Goodmorning, Mr Kimble"!

Na veel geschiet, gescheld, geknok en explosies gooide populaire actieheld Arnold Schwarzenegger het eind jaren '80/begin jaren '90 over een geheel andere boeg door zich te storten op comedy.

Tot verbazing van veel critici kon Arnie prima zijn mannetje staan in het genre en één van die titels was Ivan Reitman's Kindergarten Cop uit 1990 waarin hij het moest opnemen tegen een hele horde mondige schoolkinderen. Resultaat: $202 miljoen dollar aan de bioscoopkassa's.

Ethan Alter van YAHOO ENTERTAINMENT bracht onlangs een aantal van de inmiddels volwassen kindsterretjes samen in een videomeeting om 30 jaar na dato herinneringen op te halen aan de succesvolle film.

Anekdotes
Het betreft hier Christian Cousins (die de hoofdrol van het jongetje Dominic speelde), Miko Hughes ("Boys have a penis, girls have a vagina"), de tweeling Krystle & Tiffany Mataras, Brian Wagner en Adam Wylie.

Bekijk de afbeelding
Een grote verrassing was het toen opeens hun kleutermeester himself inbrak bij het gesprek en meerdere anekdotes vertelt over bepaalde scènes, oneliners en improvisaties die ze hebben meegemaakt. Bekijk het totale fragment hieronder (Schwarzenegger verschijnt rond 35:22).



NieuwsFilm

meest populair