Einde van 'Jason Bourne'-filmreeks lijkt nabij

Einde van 'Jason Bourne'-filmreeks lijkt nabij

De regisseur denkt dat er geen film meer van hem komt.

In 2002 verscheen de film The Bourne Identity. Het bleek de eerste in reeks van vijf films, waarvan er drie gemaakt werden door Paul Greengrass en vier hebben Matt Damon in de hoofdrol.

Nu lijkt Greengrass erop te zinspelen dat hij geen Bourne-films meer zal gaan maken. Hij heeft er met Universal Pictures niet meer over gesproken. Dit is wat Greengrass zei tegen The Playlist:


"We hebben er de laatste tijd niet over gesproken, dus ik weet eigenlijk niet wat hun plannen zijn. Ik weet zeker dat ze meer Bourne-films zullen maken, ik hoop het. Ik weet niet of ik erbij betrokken zal zijn, maar ik heb mijn taak echt volbracht, nietwaar? Laten we eerlijk zijn.

Maar ik hou van een Bourne-film, en ik hou van de acteur, en ik wens ze het beste, weet je. Dat is de waarheid. Ik zou als eerste in de rij staan, dat is zeker."

Veel succes met Bourne
De eerste drie films, met ook de twee vervolgfilms The Bourne Supremacy (2004) en The Bourne Ultimatum (2007), in de reeks waren uiterst succesvol. De spin-off The Bourne Legacy van Tony Gilroy en met Jeremy Renner deed het een stuk minder en Jason Bourne uit 2016 was vooral een financieel succes.

NieuwsFilm

meest populair