Grofgebekte Tom Cruise krijgt steun van de crew van 'Mission: Impossible 7'

Grofgebekte Tom Cruise krijgt steun van de crew van 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise is een die hard proffesional.

Afgelopen weken verschenen er heel wat berichten over Tom Cruise. Hij was keihard in zijn woorden die hij uitsprak naar de crew van Mission: Impossible 7 nadat er coronamaatregelen niet werden nageleefd. Na kritiek is er nu steun vanuit de crew.

Een medewerker van de crew sprak met People Magazine over de uitbarsting van Cruise op de set. De medewerker begrijpt heel goed waarom Cruise zo reageerde.


"Het is moeilijk te beschrijven hoe ongelooflijk intens en gefocust hij is om van elke film het allerbeste te maken. De Mission: Impossible-films zijn heel speciaal voor hem. Het zijn 'zijn' films. Tom hielp bij het opzetten van het COVID-protocol. Hij vat het daarom logischerwijs persoonlijk op als het protocol wordt verbroken.

In alle jaren van het maken van de Mission: Impossible-franchise heeft niemand Tom ooit zijn stem horen verheffen. Hij is vooral compleet gericht op het filmen. Deze film is echter heel anders. Hij moet filmen terwijl hij ervoor zorgt dat iedereen veilig blijft."

Tom Cruise erg toegewijd
Ook laat de medewerker weten dat Cruise zich enorm inzet tijdens zijn werk: "Toms hele leven staat in het teken van zijn werk. Hij voelt de druk van hoe eng de dingen er nu uitzien. Hij wil geen verder oponthoud. Er staat veel op het spel. Als hij iets ziet dat niet professioneel is, wil hij het dit rechtzetten."

NieuwsFilm

meest populair