Zo zag de nog jonge Gal Gadot eruit als Wonder Woman

Zo zag de nog jonge Gal Gadot eruit als Wonder Woman

De actrice werd eerder afgebeeld als Wonder Woman.

Actrice Gal Gadot debuteerde in 2016 als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarna kreeg ze haar solofilm en vervolgens was ze te zien in Justice League. Dit jaar is haar tweede solofilm verschenen met Wonder Woman 1984.

De actrice lijkt de meest geschikte kandidaat om de rol in te vullen en haar aandeel wordt door menigeen dan ook op handen gedragen. De Israëlische actrice werd jaren voordat ze werd aangesteld al een keer gekoppeld aan de rol.

Gal Gadot al eerder als Wonder Woman
Jaren voordat Gal Gadot daadwerkelijk te zien was als Diana Prince in de films van Warner Bros. werd Gadot door de bekende Israëlische fotograaf Moses Pini Siluk vastgelegd als Wonder Woman.

"Ik presenteerde Gal Gadot als Wonder Woman in een shoot voor het tijdschrift Sheva Leylot [Seven Nights], zeven jaar voordat ze in beeld kwam voor de rol," zegt Siluk tegenover The Times of Israel.

Bekijk de afbeelding
"Destijds was ze een rijzende ster in Israël met een droom en vastberadenheid. Ze vloog de wereld rond terwijl ze werkte en voor haar gezin zorgde, en voor mij ontstond het idee van een superheld," vervolgde Siluk. "En ze poseerde maar al te graag voor het portret. We beseften geen van beiden dat we iets vastlegde wat ons nog te wachten stond."

NieuwsFilm

meest populair