Kevin Spacey deelt opnieuw een vreemde kerstwens als Frank Underwood

Kevin Spacey deelt opnieuw een vreemde kerstwens als Frank Underwood

Voor een derde jaar op rij kruipt de acteur in de huid van zijn 'House of Cards' personage.

Kevin Spacey is al een paar jaar niet meer te zien vanwege #MeToo. De acteur zou (te) jonge mannen op een ongepaste manier hebben lastig gevallen. Als gevolg hiervan zat zijn carrière erop. Zo werd hij o.a. volledig geknipt uit All the Money in the World en werd hij uit de populaire House of Cards-serie geschreven. Toch laat hij af en toe nog wel eens van zich horen. Nu is het weer zo ver.

Zo kruipt Spacey voor een derde jaar op rij in de huid van Frank Underwood, zijn House of Cards-personage, om een kerstboodschap te delen.

Ook wil de acteur alle mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem steken. Het filmpje is hieronder te bekijken.



Ontvangst
Het filmpje werd niet al te best ontvangen. Sommigen vragen zich af hoe het kan dat Spacey nog op vrije voeten is na alle aanklachten.

Eind 2018 werd een eerste rechtszaak wegens aanranding tegen de acteur aangekondigd in de staat Massachusetts. Toen kwam hij nog met een video genaamd Let Me Be Frank, waarin hij leek te refereren naar zijn eigen situatie. In juli 2019 werd de aanklacht echter weer ingetrokken.

NieuwsFilm

meest populair