Gal Gadot had meerdere operaties nodig na beide 'Wonder Woman'-films

Gal Gadot had meerdere operaties nodig na beide 'Wonder Woman'-films

De actrice laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Wonder Woman 1984 is een van de enige blockbusters die toch dit jaar uitkomt. Vele grote projecten zijn uitgesteld of hebben vertraging opgelopen, maar de nieuwe DC-film is nu uit. Hoofdrolspeelster Gal Gadot is dan ook druk bezig met het promoten van de film en liet tijdens een recent interview weten dat haar superheldenrol wel een tol eist.

Toen de opnames van het eerste deel, Wonder Woman, er net opzaten, kwam Gadot erachter dat ze een gigantische rughernia had opgelopen. Toch moest ze zes weken de hele wereld rondreizen voor talloze interviews, gedurende welke zij niet kon zitten door de pijn: ''Die zes weken waren minder leuk. Ik kon alleen maar staan of liggen. Als je nu dus terugkijkt naar mijn interviews, zie je dat ik altijd sta''.

Opnieuw
Daar bleef het echter niet bij. Toen de film in première ging had de actrice een rugoperatie nodig. Ook raakte ze geblesseerd tijdens de opnames van Wonder Woman 1984. Hier liep ze nek en schouder klachten op, waarvoor ze eveneens een operatie nodig had. Zo zegt Gadot: ''Het hoort bij het werk. Het is een hele intensieve en fysieke rol. Het vergt wel zijn tol''.

Ondanks het feit dat de actrice in het leger heeft gezeten, denkt ze dat het voornamelijk haar 12 jaar dansles zijn geweest die haar hebben geholpen tijdens de stunts en choreografie. Gadot doet dan ook veel van haar stunts zelf, al heeft ze wel ook af en toe haar stunt-dubbel moeten gebruiken, voornamelijk toen ze geblesseerd raakte. De actrice zegt dan ook niet zonder haar dubbel te kunnen.

NieuwsFilm

meest populair