Is Black Cat de volgende heldin die debuteert in een 'Spider-Man'-film?

Is Black Cat de volgende heldin die debuteert in een 'Spider-Man'-film?

Na Spider-Man zou het tijd zijn voor Black Cat!

Sony dacht er de afgelopen jaren al vaker aan om Black Cat een plek te geven in een Spider-Man-film. Maar dat is nooit gebeurd. De kans is echter groot dat het nu toch gaat gebeuren.

In 1979 debuteerde het personage Felicia Hardy in de comics van Marvel. Haar gekostumeerde alter ego was sindsdien regelmatig een trouwe bondgenoot van Spider-Man, en soms zelfs een geliefde.

Gecast in de films
Even leek het erop dat we Black Cat ook echt zouden zien in de films. Sam Raimi castte namelijk Anne Hathaway in de rol voor Spider-Man 3. Maar toen stapte hij op en leek het erop dat we haar voorlopig niet zouden zien. Tot Felicity Jones de rol zelfs speelde in The Amazing Spider-Man 2 en het de bedoeling was om haar later tot Black Cat te laten verworden.

Dat bleek allemaal niet uit te komen, want Spider-Man stak over naar het Marvel Cinematic Universe. Gelukkig horen we nu dat er toch gewerkt wordt aan een film rond Black Cat.

Het personage zal naar verluidt debuteren in de vierde solofilm rond Spider-Man. Of en wanneer dat het geval zal zijn is nog even afwachten.

NieuwsFilm

meest populair