'Ready Player Two' op komst!

'Ready Player Two' op komst!

Volgens auter Ernest Cline wordt ook het tweede boek verfilmd!

Steven Spielberg kwam in 2018 nog met Ready Player One, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Ernest Cline. Hij schreef hierna de sequel genaamd Ready Player Two, maar deze werd niet al te best onthaald. Toch laat Cline nu weten dat zijn nieuwe sci-fi roman toch zal worden verfilmd.

Tijdens een recent interview laat Cline zich erover uit: ''Het project zit nog in de beginfase, omdat zowat heel Hollywood momenteel platligt. Iedereen had het sowieso gigantisch na de zin tijdens het maken van de eerste film. Toen werd er al gepraat over een vervolg, waar nu dus aan gewerkt wordt''.

Dus toch
Ondanks het feit dat het tweede boek teleurstelde, komt er dus blijkbaar toch een film van. Zo gaat Cline verder: ''Ik heb me gewoon gefocust op het schrijven van tweede boek, zonder me te laten beïnvloeden door de film. Daarom loopt niet alles een-op-een met de film, maar dat kunnen we later wel oplossen!''

Het is sowieso niet verbazingwekkend dat er een sequel komt. De eerste film werd goed onthaald en bracht tegenover een budget van ongeveer 165 miljoen dollar wereldwijd toch zo'n 583 miljoen dollar op.

Het is tot nu toe nog onduidelijk of Steven Spielberg samen met schrijver Zak Penn terug zal keren voor het vervolg.

NieuwsFilm

meest populair