Hailee Steinfeld in fraaie strakke broek op Insta-foto's

De nieuwe Marvel-actrice ziet er echt flitsend uit.

Wat trek jij aankomende jaarwisseling aan? Mogelijk is dit iets waar actrice Hailee Steinfeld zich op dit moment mee bezighoudt.

De actrice uit grote films als de western True Grit uit 2010 en de Transformers-spinoff Bumblebee uit 2018 ziet er namelijk flitsend uit op Instagram.

De afgelopen twee jaar was het toch wat stiller rond haar acteer carrière, aangezien ze zich vooral leek te richten op een muzikale aspiraties. Ze bracht namelijk weer heel wat nummers uit. Wel was ze te zien in de goed ontvangen serie Dickinson van Apple TV+.

Op haar IMDb-pagina staan op dit moment nog niet zo heel veel projecten. De enige echt nieuwe titel is de Marvel-serie Hawkeye waarin ze de rol gaat spelen van het personage Kate Bishop, de opvolger van het titelpersonage van acteur Jeremy Renner.

Flitsend op Instagram
Op Instagram is er dagelijks wat nieuws van Hailee te zien. Tijdens kerst liet ze al een mooi outfit zien en nu duikt ze op in een zeer stijlvol kledingstuk dat de actrice om het lijf gegoten zit. "💛🌟🌻🌝🌙🐝🌼🍌🎫⭐️," typte ze erbij. Klaarblijkelijk had Hailee er zelf ook geen woorden voor.


Zien hoe de 24 jarige Hailee eruit ziet in haar strakke pakkie? Check de foto op haar Instagram-pagina!


NieuwsFilm

meest populair