Is een vervolg op 'Zack Snyder's Justice League' mogelijk? DC-baas geeft antwoord

Het lijkt er niet op dat we een vervolg gaan zien.

Hoewel fans hopen dat Zack Snyder's Justice League zo'n grote hit zal blijken dat er een revival van de verhalen van Snyder komt, lijkt het er niet op dat het project tot meer zal leiden.

Warner Bros. investeert maar liefst 70 miljoen dollar in de miniserie van Zack Snyder. Dat geld gaat bovenal zitten in visuele effecten en voor een deel in de heropnames met een aantal van de oorspronkelijke castleden.

Geen toekomst
Hoewel je zou denken bij zo'n bedragen, dat Warner Bros. zeker kijkt naar de mogelijkheid van nog veel meer Snyder-DC, is dat niet het geval. Dat laat DC-baas Walter Hamada weten tegenover de New York Times.

Zack Snyder is geen onderdeel van de "nieuwe blauwdruk van DC Films", aldus Hamada. In plaats daarvan ziet men het als een "cul-de-sac van het verhalenvertellen; een straat die nergens toe leidt."

De kansen op een vervolg of een spin-off zijn dus immens klein. Hoe dan ook is het wel een flinke overwinning dat fans de Snyder Cut te zien krijgen. Die leek er lange tijd niet te komen, dus wie weet kan een vervolg uiteindelijk ook gewoon!

NieuwsFilm

meest populair