Tom Cruise gaat na zijn "ontploffing" weer verder met 'Mission: Impossible 7'

Hopelijk hoeft hij dit keer geen preek te geven.

Tom Cruise maakt zich klaar voor de laatste reeks draaidagen voor Mission: Impossible 7, die - onder strikte COVID-voorschriften - zullen plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk. Wel zal productie verplaatst worden naar een andere studio. Dat meldt The Sun.

Volgens die Britse krant zal de productie van Mission: Impossible 7 worden verkast naar de Longcross Film Studios. Eerdere opnames voor de film vonden nog plaats bij Warner Bros. Studios Leavesden.

Variety meldt dat franchisegezicht Tom Cruise inmiddels weer gearriveerd is in het Verenigd Koninkrijk nadat hij de kerstdagen heeft doorgebracht in de Verenigde Staten.

De Longcross Film Studios in Surrey zijn gelegen in een zogenaamd 'Tier 4'-gebied waar het strengste maatregelenniveau geldt. Desalniettemin mogen filmproducties wel doorgaan, maar dus onder zeer strenge voorwaarden.

Actieheld houdt streng toezicht
Cruise, die ook betrokken is als producent, zal er waarschijnlijk flink op hameren dat die strenge maatregelen ook worden nageleefd. Onlangs lekte er een geluidsopname uit waarop te horen is hoe een woedende Cruise tekeergaat tegen crewleden die zich daar niet aan hielden.

Het onnodig heen en weer reizen naar de Verenigde Staten voor een paar dagen vindt hij dan wel weer verantwoord.

NieuwsFilm

meest populair