De 3 topschurken die we absoluut in 'Wonder Woman 3' willen zien

De 3 topschurken die we absoluut in 'Wonder Woman 3' willen zien

Tegen welke vijanden moet de heldin het opnemen in haar derde solofilm?

Nu Wonder Woman 84 in de Verenigde Staten is verschenen en een derde film officieel is aangekondigd, is het leuk om alvast eens te kijken tegen welke schurken Gal Gadots Diana Prince het op zou kunnen nemen in die film. Wij hebben alvast een lijstje gemaakt met drie topkandidaten.


Bekijk de afbeelding Circe
Circe is een krachtige tovenares. Haar personage is gebaseerd op de gelijknamige tovenares uit de Griekse mythologie. In de comics is ze al in vele verhalen opgedoken om het Wonder Woman flink lastig te maken.

En hoewel haar oorsprongsverhaal meerdere keren is aangepast, is ze in de meeste versies onsterfelijk, ongekend knap en beschikt ze over bijzondere magische krachten. Zo kan Circe onder meer mensen in dieren veranderen (en dat zou een leuk bruggetje zijn met Wonder Woman 84). Voor veel DC-fans is deze superschurk de topfavoriet voor de derde film.


Bekijk de afbeelding Giganta
Giganta is een vrouwelijke slechterik die de kracht heeft om haar fysieke lengte en massa te vergroten, waardoor ze kan veranderen in een reus. In de stripboeken dook dit personage voor het eerst op in 1944 en nog steeds neemt zij het regelmatig op tegen de geliefde titelheldin.

Giganta wordt vaak genoemd door fans in hun lijstje met schurken die zij graag zouden willen zien in het DC Extended Universe. Haar krachten hebben in ieder geval de potentie om visueel interessante gevechtsscènes op te leveren. Een leuke keuze dus.


Bekijk de afbeelding Veronica Cale
Als regisseuse Patty Jenkins zou besluiten om Circe te gebruiken in haar derde Wonder Woman-film, dan zou de toevoeging van het populaire personage Veronica Cale, wiens verhaallijn in de comics sterk verbonden is met die van Circe, haast een open deur zijn.

Cale is een zeer slimme zakenvrouw die door de lezers van de comics vaak wordt vergeleken met Supermans vijand Lex Luthor. In de comics sluit Cale een deal met Circe om wraak te kunnen nemen op de goden Deimos en Phobos, die de ziel van haar dochter hebben gestolen. Die verhaallijn zou op het witte doek een potentiële tranentrekker kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair