Nicolette van Dam in luipaardprint op Insta-foto

Nicolette van Dam in luipaardprint op Insta-foto

De Nederlandse blondine ziet er prachtig uit.

Eerder deze maand debuteerde actrice Kirsten Wiig als Cheetah in de superheldenfilm Wonder Woman 1984. Niet iedereen was over het uiterlijk van het personage te spreken. Misschien had Warner Bros. beter onze Nicolette van Dam kunnen inschakelen.

De Nederlands actrice en televisiepresentatrice zagen we de afgelopen jaren in flink wat uiteenlopende films. In 2019 zagen we haar nog als het personage Donna in de komedie F*ck de Liefde en ze was ook te zien als Bionda Kroonenberg in de Zoop-films.

Andere rollen speelde ze in onder meer Kankerlijers uit 2014 en Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna! uit 2010 en haar eerste filmrol had ze in Picture This! uit 2004.

Als panther op Insta
Nicolette plaatste op Instagram een opvallende foto waarop ze te zien is in kleding, volledig in panterprint. "Wat was dit een bizar avontuur 😂 Vanavond heb ik nog 1x m'n 🐆pak aan!! Heerlijk! 🤩🤩🤩 @themaskedsingernederlandx @rtl.nl," schreef de celeb bij de foto die je via onderstaande link kunt zien.


Zien hoe de 36 jarige Nicolette van Dam eruit ziet in haar pakje met luipaardprint? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair