Waarom 'Morbius' anders wordt dan andere Marvel-films

Waarom 'Morbius' anders wordt dan andere Marvel-films

Jared Leto speelt de hoofdrol in de vampierfilm.

Eigenlijk moest in juli verleden jaar de Marvel-film Morbius op het witte doek verschijnen. Al vrij snel na het uitbreken van het coronavirus werd de film verplaatst naar maart 2021 en nog steeds lijkt de film dan uit te komen.

In Mobrius van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa speelt Jared Leto (Suicide Squad) de rol van Michael Morbius. Hij heeft een mysterieuze bloedziekte en weet op een alternatieve manier te genezen. Hij wordt daardoor echter wel Morbius The Living Vampire!

Groots en enge Marvel-film
In gesprek met Variety zei Leto dat de film anders wordt dan andere Marvel-films. De film zou vooral wat enger worden als de Oscarwinnaar.

"Het is een Jekyll en Hyde-verhaal dat gewoon groots en vermakelijk is, en soms een beetje eng, wat volgens mij anders is voor dat genre," vertelde Leto tijdens de Variety's Awards Circuit-podcast. "En ik ben er enthousiast over. Het moest een grote, leuke popcornfilm worden."


Er zijn ook rollen voor onder meer Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson en Al Madrigal. Ook Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture uit Spider-Man: Far From Home duikt op. Op dit moment staat Morbius gepland voor 18 maart.

NieuwsFilm

meest populair