King Kong wordt gebruikt als aas om Godzilla uit de tent te lokken

King Kong wordt gebruikt als aas om Godzilla uit de tent te lokken

Een logische theorie over de 4 seconden durende preview...

De epische confrontatie tussen Godzilla en King Kong nadert snel en vroege beelden zouden wel eens kunnen suggereren dat MONARCH de reuzengorilla gaat gebruiken als lokaas voor de Kaiju.

De schimmige organisatie is tot nu toe een constante factor, vaak neergezet als de 'good guys', maar hun voortdurende inmenging zorgt regelmatig voor onbedoelde clashes met catastrofale gevolgen.

MONARCH speelde altijd een centrale rol en is tevens de rode draad van het huidige MonsterVerse. Halverwege de 20e eeuw opgericht, is hun voornaamste doel om onderzoek te doen en, indien nodig, de mensheid verdedigen tegen MUTO's (Massive Unidentified Terrestrial Organisms).

In King Of The Monsters zijn diverse titanen uit hun faciliteiten ontsnapt en richtten wereldwijde schade aan. Uit wanhoop wendde de organisatie zich tot Godzilla om de opstand onder leiding van Ghidorah neer te slaan.

Door zijn hulp leek hij een 'non-bedreiging', maar gezien zijn immense krachten en voorliefde voor razernij, lijkt het (gezien de menselijke aard) onvermijdelijk dat MONARCH hem niet vrij laat rondzwemmen, maar onder controle wil houden en dus probeert te immobiliseren.


Superkorte teaser
Deze toont een brullende Kong, gehuld in een metalen ketting met op de achtergrond een schip. Dit kan impliceren dat hij gevangen wordt gehouden op open zee, de natuurlijke habitat van Godzilla.

Aangezien hij zelf niet in staat om zo'n locatie te bereiken en van zichzelf nogal teruggetrokken leeft, kan het bijna niet anders dat MONARCH hem daarnaartoe verscheept heeft en blootstelt om op die manier Godzilla naar het oppervlak te lokken. Hoe dit allemaal afloopt gaan we zien in mei!

NieuwsFilm

meest populair