Meerdere 'Justice League'-sterren doen mee met #RestoreTheSnyderVerse

Meerdere 'Justice League'-sterren doen mee met #RestoreTheSnyderVerse

#RestoreTheSnyderVerse is erg populair aan het worden op sociale media.

Zack Snyder's Justice League-sterren Ray Fisher en Ray Porter voegen zich bij de oproep voor Warner Bros. om het Snyderverse te herstellen.

Nu we een Snyder Cut te zien krijgen van Justice League, was het afwachten tot fans op begonnen te roepen tot het herstellen van de visie van de regisseur. Maar die lijkt er niet te komen; wat studiobazen betreft was dit het einde van de lijn en is het nu aan individuele sterren als Wonder Woman en Aquaman om hun eigen pad in de bioscoop te volgen.

#RestoreTheSnyderVerse
Toch is bovenstaande hashtag uiterst populair op sociale media. Onder meer Ray Fisher en Ray Porter willen de visie van Snyder volledig hersteld zien worden:



Snyder zei eerder al dat het wat hem betreft aan de fans is om te bepalen of zijn Snyder Cut tot het canon van het DCEU behoort. Maar tegelijk is het een versie die volgens diezelfde Snyder "net ergens anders" bestaat dan het canon.

"Het gaat in zekere zin afwijken. Maar ik denk dat dat iets goeds is. De kracht van DC en een van zijn grootste krachten, is het concept van het multiversum, waarin filmmakers hun individuele stem kunnen laten horen."

NieuwsFilm

meest populair