3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a.
Het is 1969. De reputatie van stuntman Cliff Booth is aardig besmeurd en de filmcarrière van zijn baas en vriend Rick Dalton, ooit de grote ster van een televisiewestern, wil maar niet echt van de grond komen. Samen proberen ze aan de bak te komen in het veranderende Hollywood, waar de dreiging van Charles Manson en zijn moordende hippiesekte tevens altijd aanwezig is.

Call Me by Your Name (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a.
Elio, een slungelige puber, brengt de zomermaanden door op het Italiaanse platteland. Zijn vader, een professor, nodigt daar traditiegetrouw een promovendus uit in hun zomerhuis. Dit jaar is dat de zelfverzekerde Oliver. Al snel laat Elio zijn ogen vallen op de oudere Oliver, en bloeit er een heuse romance op tussen de twee.

Megamind (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom McGrath | Cast: Will Ferrell, Tina Fey, Jonah Hill, e.a.
Superschurk Megamind, die uitblinkt in boosaardige uitvindingen, weet tot zijn grote verbazing zijn aardsrivaal Metro Man te vernietigen. Maar veel voldoening levert hem dat niet op, want wat is een slechterik zonder held? Megamind verliest de zin van het leven en besluit daarom een nieuwe held te creëren: Titan. Deze superheld wil echter geen held zijn en groeit uit tot een nog grotere schurk dan Megamind. Aan de blauwe schurk nu om hem te stoppen.


Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair