3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, e.a.
Django en zijn vrouw Broomhilda worden door de slavenhandel van elkaar gescheiden. Uiteindelijk wordt Django bevrijd door de Duitse premiejager Schultz, die hem nodig heeft om een aantal boeven te vangen. De twee sluiten een verbond. Schultz helpt Django ook met het terugvinden van zijn vrouw, die in handen blijkt te zijn van een sadistische plantage-eigenaar.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a.
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een babysitter en wordt daar flink mee gepest. Toch heeft hij niet veel te klagen: zijn oppas Bee is namelijk ontzettend knap en aardig. Maar wanneer Cole 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

Midway (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a.
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen.


Benieuwd naar de laatste toevoegingen?



NieuwsFilm

meest populair