Deze Marvel-film is één van de beste volgens 'Wonder Woman'-regisseur Patty Jenkins

De regisseur van twee DC-films dol op een Thor-film.

Regisseur Patty Jenkins wist in het verleden indruk te maken met het drama Monster met onder meer Charlize Theron. De actrice won een Oscar voor haar rol. Na heel wat televisiewerk leverde Jenkins in 2017 haar volgende film af: Wonder Woman met Gal Gadot.

De film werd een hit, maar het had niet veel gescheeld of ze had films gemaakt voor Marvel Studios, aangezien ze werd aangenomen voor Thor: The Dark World om even later weer te vertrekken. Nu laat de regisseur weten welke film van Marvel zij een van de beste vindt.

Eén van de beste: Thor: Ragnarok
"Ragnarok is zo'n goede film. Ik ben eigenlijk zo dankbaar dat Thor Taika heeft gevonden, want Taika is de meest geniale match voor Thor. De film is verbazingwekkend," vertelde de Wonder Woman 1984-regisseur tijdens podcast WTF with Marc Maron-toen.

"Thor: Ragnarok is een van de beste Marvel-films aller tijden, deze is zo goed. Die film is puur vermaak en zo goed uitgevoerd. ... Het maakt niet uit of je niet van superheldenfilms houdt. Taika is een geweldige filmmaker, en hij heeft er gewoon een geweldige film van gemaakt," aldus Jenkins.

Van Jenkis zien we komende jaren drie films, namelijk Wonder Woman 3, Star Wars: Rogue Squardom en Cleopatra, waarvan in ieder geval de eerste en derde met Gal Gadot.

NieuwsFilm

meest populair