Regisseur 'Eternals' is enorm blij met Marvel Studios

Regisseur 'Eternals' is enorm blij met Marvel Studios

De Marvel-film Eternals verschijnt eind 2021.

Het is nog afwachten hoe de film Eternals gaat uitpakken. De derde film in 2021 in het Marvel Cinametic Universe duikt de geschiedenis in en laat heel wat nieuwe en krachtige personages zien. De regisseur van de film is dolblij met Marvel Studios.

Regisseur Chloe Zhao, van wie eerder het goed ontvangen The Rider (2017) verscheen en begin 2021 de Oscarkandidaat Nomadland in de bioscopen verschijnt, prijst de succesvolle filmstudio van Walt Disney.

Veel vrijheid van Marvel
"Ik ben de schrijver van Eternals, de credits zijn gewoon nog niet bijgewerkt. Ik weet niet hoe het zou zijn als ik de films [die ik regisseer] niet schrijf. In het schrijfproces breng ik mijn gevoel in," aldus Zhao.

"Dat is een groot deel ervan. Ik creëer situaties waarin een bepaalde filmische taal kan toevoegen die ik heb geleerd tijdens het maken van mijn laatste drie films," voegt de bejubelde Zhao toe, ook te zien in onderstaande video met het interview.


In Eternals zien we hoe de titelfiguren de aarde beschermen tegen hun grootste tegenstanders, de Deviants. Ook hun makers, de almachtige Celestials duiken op. Dit betekent overigens niet dat de film zich alleen in het verleden zal afspelen. De film laat ook de Eternals in de huidige tijd zien.

NieuwsFilm

meest populair