'We Can Be Heroes' scoort gigantisch; Netflix heeft deel 2 al in ontwikkeling

'We Can Be Heroes' scoort gigantisch; Netflix heeft deel 2 al in ontwikkeling

Ook Robert Rodriguez zet er vaart achter...

Regisseur Robert Rodriguez gaat zich opnieuw storten op het gezinsvriendelijke entertainment en breidt zijn universum van superhelden uit wat hij onlangs begonnen is met de Netflix-titel We Can Be Heroes. Deze blijkt nu een groot succes, dus...? Sequel!

Rodriguez lanceerde eerder de Spy Kids-franchise en leverde met The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl (2005) zijn eerste superheldenfilm. Tussen het werk aan Alita: Battle Angel en het tweede seizoen van hitserie The Mandalorian maakte hij dus We Can Be Heroes.

En nu is officieel aangekondigd dat Netflix een tweede deel heeft besteld en dat Rodriguez terugkeert in de regiestoel. Tevens zullen alle jonge helden weer hun opwachting maken, wat de reden verklaart dat het snel moet, want de groei van met name jonge kindacteurs gaat heel hard.

Rodriquez onthulde het heuglijke nieuws via zijn TWITTER-pagina, vlak nadat Netflix de indrukwekkende cijfers naar buiten bracht dat de film binnen 4 weken door meer dan 44 miljoen huishoudens is bekeken:


First things first
Er is nog geen releasedatum bekend, maar zodra Rodriguez klaar is met het leiden van enkele (of alle) afleveringen van Mandalorian spin-off The Book Of Boba Fett, zal dit vervolg vervolg ongetwijfeld prioriteit krijgen.

NieuwsFilm

meest populair