Actrice Olivia Wilde (36) en zanger Harry Styles (26) een koppel

Actrice Olivia Wilde (36) en zanger Harry Styles (26) een koppel

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Don't Worry Darling'.

Actrice Olivia Wilde, o.a. bekend van Rush en Richard Jewell, is druk bezig met haar regiedebuut Don't Worry Darling. Hierin speelt de One Direction zanger Harry Styles (Dunkirk) een van de hoofdrollen. Nu blijkt het dat de twee beroemdheden aan het daten zijn.

De twee werden meerdere keren samen gespot en ook werden er kiekjes van Wilde en Styles gemaakt terwijl ze elkaars hand vasthielden op het huwelijk van Styles' zijn manager. Volgens meerdere bronnen zouden ze zelfs al een paar weken een koppel vormen.

Andere relaties
Wilde zat pas in november 2020 een punt achter haar relatie met haar verloofde en acteur Jason Sudeikis. De twee waren al sinds 2011 samen en ze hebben ook twee kinderen.

Styles had relaties met onder meer Kendall Jenner, Taylor Swift en de Victoria's Secret-modellen Sara Sampaio en Camille Row.

Reacties
Een bron liet zich erover uit: ''Ze tonen heel wat affectie voor elkaar in het bijzijn van anderen, zijn erg close en zien er samen gelukkig uit''. Styles' fans zijn niet altijd even blij wanneer hun idool weer 'bezet' is, maar dit blijkt deze keer niet het geval te zijn. Ondanks de tien jaar verschil tussen de twee beroemdheden, vinden zijn fans het een goede match.

Foto's van het nieuwe power-koppel zijn hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair