3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Star Trek (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: J. J. Abrams | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, e.a.
Bijna twintig jaar nadat zijn vader tijdens een gewapend conflict in de ruimte sneuvelde, laat James T. Kirk zich overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te gaan volgen. Daar krijgt hij het aan de stok met de onaangename Spock. Toch herstelt hun band langzaam, en dat is nodig ook, want alleen door samen te werken kunnen ze de wraakzuchtige Romulan, die de Federation probeert te vernietigen, verslaan.

Mid90s (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonah Hill | Cast: Sunny Suljic, Lucas Hedges, Na-kel Smith, e.a.
De dertienjarige Stevie kijkt op naar een groepje oudere skateboarders en doet er alles aan om vrienden met hen te worden. Een echt liefdesvolle thuissituatie heeft hij niet. Zijn alleenstaande moeder is vaak weg en zijn oudere broer heeft losse handjes. Skaten blijkt zijn uitlaatklep, maar ook bij zijn nieuwe vrienden wordt hij geconfronteerd met een aantal harde levenslessen.

Suspiria (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, e.a.
De jonge danseres Susie Bannion wordt aangenomen op een gerenommeerde balletschool in Berlijn. Daar raakt Madame Blanc, die aan het hoofd staat van het instituut, al snel gefascineerd door haar talent. Maar na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen, komt Susie erachter dat de academie eigenlijk het thuis van een gevaarlijke heksenkring is.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair