Zack Snyder over zwart kostuum voor Superman in 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League biedt een heel nieuwe versie van Superman.

Zack Snyder is al druk bezig met de promotie van Zack Snyder's Justice League. Dat wordt een vierdelige miniserie die in maart op HBO Max te zien moet zijn.

De miniserie moet het Justice League-verhaal vertellen zoals Snyder het al vanaf het begin voor ogen had. In een interview vertelde hij dat Kal-El - ofwel Superman - in zijn film het zwarte kostuum gaat dragen. Dat nadat het eerder uit zijn film gehaald werd.

Het zwarte kostuum
"Ik wilde echt graag het zwarte kostuum. Dat vond ik namelijk heel logisch; ik zie Superman als een personage dat niet groeit. Hij is als een rots en alles slaat stuk op hem," aldus Snyder.

"Dat is de oude Superman; en voor mij moest mijn versie van het personage uiteindelijk wel een nieuw niveau bereiken en iets leren, iets heel anders zijn. Uiteindelijk was wat ik gepland had echt een laatste stap voor Superman; zijn echte terugkeer en wording tot wat ik zie als de klassieke Superman. Dat krijgen we niet echt in deze film, die klassieke Superman."

We krijgen dus wel het zwarte pak te zien, al lijkt Superman wel terug te keren naar zijn klassieke rode en blauwe accenten. "Als je in een flashback of flashforward zit, kan je hem wel laten zien in dat zwarte pak, want dan weet je precies waar je in zijn verhaal zit."

NieuwsFilm

meest populair