'Hidden Figures'-actrice hield moord van haar ex verborgen voor hun zoon

'Hidden Figures'-actrice hield moord van haar ex verborgen voor hun zoon

Taraji P. Henson vond het te lastig om de 9-jarige Marcell de waarheid te vertellen.

Taraji P. Henson, o.a. bekend van Hidden Figures en de serie Empire, heeft een zoon genaamd Marcell met William LaMarr Johnson. Laatstgenoemde werd in 2003 doodgestoken na een ruzie over een lek gestoken autoband. Henson hield dit echter verborgen voor haar zoon. Nu laat ze weten waarom.

Marcell was destijds pas negen en kreeg van zijn moeder te horen dat zijn vader om het leven was gekomen bij een verkeersongeval.

Zo zegt Henson: ''Ik wist niet hoe ik Marcell moest vertellen dat zijn vader was vermoord. Nadat hij er later achterkwam en vragen ging stellen over mijn redenen om de werkelijke doodsoorzaak van zijn vader verborgen te houden, gingen we samen in therapie".

Reden
Henson was al niet meer samen met Johnson toen hij stierf. De actrice zegt namelijk dat hij haar tijdens hun relatie veelvuldig zou hebben mishandeld.

Marcell is inmiddels 26 jaar oud en is ook doorgebroken als acteur. Zo was hij o.a. te zien in Little en Misled. Naar verluidt heeft hij een goede band met zijn vijftigjarige moeder.

NieuwsFilm

meest populair