Gerucht: Christopher Nolan terug voor een nieuwe 'Batman'-film

Gerucht: Christopher Nolan terug voor een nieuwe 'Batman'-film

Hij zou na het floppen van Tenet weer een hitfilm willen maken.

Het schijnt dat regisseur Christopher Nolan mogelijk een nieuwe Batman-film wil maken. Dat gerucht komt althans via Giant Freakin Robot.

De site heeft een prima reputatie als het op geruchten aankomt. Zo wist men daar correct te vertellen dat Wonder Woman 1984 zowel op HBO Max, als in de bioscopen zou verschijnen. Nu schrijft men daar dat Nolan overweegt een nieuwe Batman-film te regisseren. Welke is dan natuurlijk de vraag.

Nieuwe Batman?
De scoop stelt dat het feit dat Tenet zo jammerlijk flopte, en weinig indruk wist te maken bij de filmkijker, de voornaamste reden achter de mogelijke terugkeer van Nolan is. Hij zou daarom terug willen naar het superheldengenre.

De vraag is natuurlijk hoe waarschijnlijk dit verhaal is. Nolan rondde zijn Dark Knight-trilogie in 2012 in elk geval af en hoewel het einde redelijk open was met een nieuw persoon voor de mantel van Batman, was het verhaal van Bruce Wayne wel af.

Tegelijk werkt Warner Bros. aan een nieuwe Batman-film, gemaakt door Matt Reeves en met een hoofdrol voor Robert Pattinson. Als die film slaagt, is de kans groot dat Warner dat duo aan boord wil houden en lijkt er weinig ruimte voor een vierde Batman in het DCEU (naast Michael Keaton, Ben Affleck en Pattinson).

NieuwsFilm

meest populair