'Het DCEU is op zoek naar een nieuwe Cyborg-acteur'

'Het DCEU is op zoek naar een nieuwe Cyborg-acteur'

Ray Fisher zou vervangen worden.

Dat Ray Fisher ruzie heeft met Warner Bros. moge duidelijk zijn. Hij is erg uitgesproken over de rol van onder meer Joss Whedon in problemen op de set van Justice League.

Lange tijd leek het erop dat Fisher gewoon terug zou keren als Cyborg in het DCEU. Hij zou zelfs een rol hebben in The Flash, waarvan de opnames in november 2022 van start gaan. Maar nu lijkt de strijd van de acteur hem ook zijn rol gekost te hebben.

Niet langer verder
Van Ray Fisher weten we natuurlijk al dat hij niet meer wil samenwerken met Warner Bros., zolang Walter Hamada de baas van DC Films is. Hamada blijft zitten en ondertussen horen we ook het verhaal dat hij het niet ziet zitten dat Fisher terugkeert.

Nu stelt Grace Randolph, die regelmatig goed zit met haar verhalen, dat de rol dan ook opnieuw gecast wordt. Onder leiding van Andy Muschietti zou er gezocht worden naar een nieuwe acteur.



We weten in elk geval wel dat Cyborg een belangrijke rol heeft in het script van The Flash. Helemaal afscheid kan men dus niet nemen van het personage.

NieuwsFilm

meest populair