Anya Taylor-Joy gloeit rood op foto 'Last Night in Soho'

Anya Taylor-Joy gloeit rood op foto 'Last Night in Soho'

De nieuwe film van Edgar Wright.

De komende jaren heeft actrice Anya Taylor-Joy de rollen waarschijnlijk voor het uitkiezen. Na haar doorbraak in The VVitch uit 2015 zagen we haar al in films als Split, Thoroughbreds, The New Mutants en Emma. en dit jaar zien we haar in ieder geval in Last Night in Soho.

In de psychologische horrorthriller van regisseur Edgar Wright, bekend van de misdaaddrama Baby Driver en de Blood and Ice Cream-trilogie, speelt Taylor-Joy de rol van Sandy, een opvallende zangeres.

Foto Anya Taylor-Joy uit Last Night in Soho
Hieronder zie je een nieuwe foto van Taylor-Joy als haar personage in de film waarin een jong modieus meisje op mysterieuze wijze de jaren zestig betreedt. Daar ontmoet ze haar idool, een oogverblindende zangeres. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uit elkaar te vallen.

Bekijk de afbeelding
Meer Anya Taylor-Joy onderweg
Tot op heden maakte de actrice waarschijnlijk de meeste indruk in de Netflix-serie The Queen's Gambit waarin Taylor-Joy een getalenteerd schaker speelde.

Komende jaren duikt ze op in het zesde seizoen van Peaky Blinders, de thriller The Northman, de horrorfilm Nosferatu, het drama The Sea Change en de Mad Max: Fury Road spin-off Furiosa.

Last Night in Soho met ook Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg en Terence Stamp staat gepland voor april 2021. Een trailer laat nog even op zich wachten.

NieuwsFilm

meest populair