Nieuwe foto's uit stevige Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' van Zack Snyder

Nieuwe foto's uit stevige Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' van Zack Snyder

Het team is klaar om zombies te doden én een bank te overvallen.

In 2004 leverde Zack Snyder de succesvolle zombie-remake Dawn of the Dead af. Daarna koos hij voor grote films, van 300 tot Justice League. Dit jaar verschijnt van de regisseur weer een zombiefilm. Army of the Dead moet op Netflix debuteren.

In Army of the Dead beraamt een groep huurlingen een overval op een casino in Las Vegas tijdens een zombie-uitbraak. De belangrijkste naam in de film is Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista.

Nieuwe foto's Army of the Dead
Via Entertainment Weekly krijgen we een nieuwe blik op de film. "It is a full-blown, balls-to-the-wall zombie heist movie," is de onvertaalde quote van Snyder.

"Dus je verwacht pure zombie-chaos, en dat krijg je voor 100 procent. Maar je krijgt ook werkelijk fantastische personages op een fantastische reis te zien. Het zal mensen verbazen dat er veel warmte en echte emotie is bij deze geweldige personages," aldus de regisseur.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Andere rollen in Army of the Dead zijn onder meer voor Ella Purnell, Omari Hardwick, Theo Rossi, Garret Dillahunt, Raül Castillo, Chris D'Elia en Ana de la Reguera. Een verschijningsdatum is nog niet beschikbaar. Overigens bevat de teamfoto een bijzonder vermakelijke easter egg!



NieuwsFilm

meest populair