Dit bekende personage ziet een terugkeer in 'Indiana Jones 5' wel zitten

Dit bekende personage ziet een terugkeer in 'Indiana Jones 5' wel zitten

Als de makers hem tenminste willen...

Denk je aan Indiana Jones, dan denk je uiteraard aan Harrison Ford. De acteur is vanaf het begin de constante factor van de reeks geweest en ook in het aangekondigde deel 5 zal hij voor het laatst als 78-jarige weer ouderwets gaan euhm... Nou ja, dat wachten we af.

Andere ondersteunende personages verschenen sporadisch in de franchise en hoewel er al een aantal zijn overleden (Sean Connery, Denholm Elliot) staan sommigen open om hun rollen te hervatten. Karen Allen deed dit al voor Kingdom Of The Crystal Skull (2008) en nu toont John Rhys-Davies interesse om terug te keren voor het laatste hoofdstuk.

Bekijk de afbeelding
Als Sallah was hij een trouwe hulp voor Indy in Raiders Of The Lost Ark (1981) en The Last Crusade (1989) en momenteel is zijn verblijfplaats onbekend, dus hij kan op verschillende manier makkelijk opduiken.

Tegenover COMINGSOON vertelde Rhys-Davies: "Ik heb begrepen dat de opnames naar verluidt in mei starten en houd hoop op de mogelijkheid dat ik gevraagd zal worden om erin te zitten. Indien gebeld, zal ik dienen"!

Spielberg out, Mangold in
De productiehel van Indiana Jones 5 duurt ondertussen voort en voort. Beoogd regisseur Steven Spielberg heeft inmiddels plaatsgemaakt voor James Mangold en die werkt momenteel aan het zoveelste script. Het is de bedoeling dat we in juli 2022 naar de bioscopen kunnen.

NieuwsFilm

meest populair