Jordan Peele vindt hoofdrolspelers voor zijn nieuwe film

Jordan Peele vindt hoofdrolspelers voor zijn nieuwe film

Daniel Kaluuya en Jesse Plemons spelen nog onbekende rollen.

Sinds Jordan Peele als regisseur doorbrak met Get Out, wordt alles wat hij doet goed in de gaten gehouden. En er is nu wat meer te melden over zijn nieuwste project.

De nog titelloze film heeft namelijk twee hoofdrolspelers gevonden. Niemand minder dan Daniel Kaluuya - die bekend werd met diezelfde film - zou volgens The Illuminerdi een rol aangeboden hebben gekregen.

Meth Damon
De tweede naam die genoemd wordt, is Jesse Plemons, de enige echte "Meth Damon" die hoge ogen gooide met zijn rol in Breaking Bad. Over het verhaal is nog niet veel bekend.

Wel is het een feit dat Peele de film zal schrijven, produceren en regisseren. Deze taken beheerde hij ook bij zijn debuut en Us. Het is de bedoeling dat de opnames in april beginnen in Los Angeles.

Mentor
Toch zijn er al kleine details die we kunnen delen. Men is nog op zoek naar een hoofdrol genaamd "Artie". Dit zou een inheemse bewoner zijn die in een elektronicazaak werkt. Hij wordt omschreven slim.

Ook wil men de bijrol "Winston Claes" vinden. Dit is een oudere fotograaf die worstelt met zijn carrière. Hij zou een mentor zijn voor Artie. Ten slotte zoekt men een "mannelijke schurk" tussen de 20 en 50.

NieuwsFilm

meest populair