Veel fans willen 'Machete Kills in Space' volgens regisseur Robert Rodriguez

Veel fans willen 'Machete Kills in Space' volgens regisseur Robert Rodriguez

Krijgen we na Machete (2010) en Machete Kills (2013) eindelijk een afsluiter voor de filmreeks?

Regisseur Robert Rodriguez heeft laten weten dat hij zich er maar al te bewust van is dat er veel fans zijn die een derde Machete-film willen zien.

Tijdens een gesprek met Discussing Film liet hij weten dat hij nooit van plan was om een echte film te maken van Machete Kills in Space en dat de trailer aan het einde van Machete Kills voldoende zou zijn om de fans te plezieren. Niks blijkt echter minder waar te zijn, aldus Rodriguez:

"We dachten dat het maken van de trailer voldoende zou zijn. Dat ze zoiets hadden van: oke, we hebben gezien wat het inhoudt. Maar mensen blijven we vragen naar een volledige film!"

Een B-film met A-talent
De eerste Machete werd uitgebracht in 2010 en liet zien hoe het titulaire personage wordt opgelicht door de man die hem heeft ingehuurd om de senator van Texas om te brengen. Dat leidt tot een grootschalige slachtpartij die zijn weerga niet kent. In de twee verschenen films passeerden een hoop bekende acteurs de revue naast hoofdrolspeler Danny Trejo: Robert De Niro, Jessica Alba, Mel Gibson, Antonio Banderas, Michelle Rodriguez, Don Johnson, Steven Seagal, Cheech Marin en Charlie Sheen.

Trejo wil ondertussen maar wat graag dat Machete Kills in Space gemaakt wordt. Hij hoopt dat de roep van fans wordt gehoord en biedt zelfs gekscherend aan om zelf het script te schrijven:

"Als Robert eindelijk eens van zijn reet komt, kan hij Machete Kills in Space schrijven! En anders schrijf ik het script wel (lacht)."

Do YOU want to see Machete Kills in Space?

NieuwsFilm

meest populair