Cyborg niet opnieuw gecast? Ray Fisher zou uit 'The Flash' geschreven worden

Cyborg niet opnieuw gecast? Ray Fisher zou uit 'The Flash' geschreven worden

Het DCEU zou toch een andere oplossing kiezen.

De saga gaat door. Ray Fisher zou volledig uit The Flash geschreven zijn. Het personage Cyborg, dat hij speelt in het DCEU, zal dus niet opnieuw gecast worden.

Dat is het nieuwste verhaal over Ray Fisher, die in een uitgebreid conflict verwikkeld is met filmstudio Warner Bros. Eerder deze week was het verhaal juist dat Fishers rol, Cyborg, opnieuw gecast zou worden. Maar inmiddels horen we dat dit niet gaat gebeuren. Dat stelt althans Umberto Gonzalez van The Wrap.

Minder Cyborg
"Justice League-acteur kreeg afgelopen juni nog een camera aangeboden in de solofilm voor The Flash. maar heeft publiekelijk bekend gemaakt dat hij geen interesse heeft in het project. Vandaar dat Cyborg uit het script gehaald is en niet opnieuw gecast wordt, vertellen insiders met kennis van de situatie mij," stelt Gonzalez.

Fisher wil wel de rol van Cyborg opnieuw spelen, maar heeft gezegd dat DC Films-baas Walter Hamada dan niet langer aan de studio verbonden moet zijn. Volgens Fisher zou hij verbonden zijn aan de problemen rond Justice League, waar Fisher nu ruzie over heeft.

De acteur beschuldigde Joss Whedon er namelijk van volledig verkeerd gehandeld te hebben op de set van Justice League. Warner Bros. deed daar onderzoek naar en rondde dat af, maar kwam met een onbekende oplossing waar Fisher niet blij mee is.

NieuwsFilm

meest populair