Paris Hilton bekent haar hele leven een typetje gespeeld te hebben

Paris Hilton bekent haar hele leven een typetje gespeeld te hebben

Is de societyster eigenlijk de beste actrice van haar generatie?

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat Paris Hilton te bewonderen was in een film. Vooral tussen 2000 en 2010 was de societyster geregeld in Hollywood films te zien. In een interview met Katie Couric vertelt ze echter dat ze haar hele leven al aan het acteren is.

Razzies
Films waar Hilton vooral van bekend is, zijn House of Wax, Hottie & the Nottie en Repo! The Genetic Opera. Toevallig zijn dit ook de drie films waarvoor Hilton ofwel genomineerd werd voor een Razzie (de filmprijzen voor slechtste films en acteurs) ofwel de prijs in ontvangst mocht nemen.

Toch blijkt de dochter van de bekende hoteleigenaar wel degelijk overtuigend te kunnen acteren. In een interview met Katie Couric (ze postte een fragment hiervan op haar Instagram) vertelt ze dat iedereen het karakter dat ze speelde in haar realityserie The Simple Life geloofde en dat iedereen haar dus een rijk, dom, gemeen blondje vond, terwijl ze dat helemaal niet is.



That's Hot
In de documentaire Real Story of Paris Hilton vertelt Hilton niet alleen over het typetje dat ze haar hele leven gespeeld heeft, maar ook over haar traumatische tijd op de middelbare school waar ze met emotioneel en soms zelfs fysiek geweld te maken had. De volledige documentaire staat op YouTube en kun je onderaan dit artikel vinden.

Ondanks dat Hilton zich enorm kwetsbaar opstelt in de documentaire en het interview, blijft er ook genoeg tijd over voor wat humor. Zo eindigt ze het interview met haar bekende catchphrase die ze, tot op de dag van vandaag, nog steeds gebruikt: "That's hot!"



NieuwsFilm

meest populair