WarnerMedia wil klaar zijn met gedoe rond 'Justice League' uit 2017

WarnerMedia wil klaar zijn met gedoe rond 'Justice League' uit 2017

'Het is tijd om verder te gaan' zegt de studio.

WarnerMedia reageert op de kritiek die geuit wordt door Ray Fisher op het onderzoek rond misstanden op de set van Justice League. Wat het bedrijf betreft, is het onderzoek goed gelopen en afgerond. Het is "tijd om verder te gaan."

Ray Fisher is helemaal niet tevreden met de afronding van het onderzoek naar misstanden op de filmset van Justice League. Wat de precieze uitkomsten waren weten we ook nog niet. Wel weten we indirect dat Joss Whedons samenwerking met de filmmaatschappij voorbij lijkt te zijn; hij stopte namelijk met zijn serie The Nevers.

Een reactie
WarnerMedia reageert nu tegenover Umberto Gonzalez op de voortdurende kritiek vanuit FIsher. Het bedrijf heeft het onderzoek naar eigen zeggen echt wel serieus genomen:

"Het onderzoek is uitgevoerd door een advocatenbureau van buitenaf en geleid door een voormalig federaal rechter. Meer dan 80 mensen hebben verklaringen afgelegd. Wij hebben alle vertrouwen in de zorgvuldigheid en integriteit van het onderzoek, en er zijn naar aanleiding van het onderzoek acties genomen. Het onderzoek is afgerond en nu is het tijd om verder te gaan."

Voor Fisher is het nog geen tijd om verder te gaan; hij wil bijvoorbeeld dat Geoff Johns en Walter Hamada ontslagen worden bij het bedrijf.

NieuwsFilm

meest populair