Roep om 'Man of Steel 2' wordt steeds luider

Roep om 'Man of Steel 2' wordt steeds luider

Krijgt Henry Cavill dan eindelijk weer een film die alleen om zijn Superman draait?

De meningen over het DCEU zijn behoorlijk verdeeld, maar de meeste mensen zijn het er wel over eens dat Henry Cavill een goede Superman is. Toch moest Cavill het na Man of Steel doen met bijrollen als Superman in de films Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Komt daar binnenkort verandering in?

De roep om Man of Steel 2 wordt in elk geval steeds luider. Op 7 januari werd #HenryCavillSuperman namelijk trending topic om Twitter en werd er dit door duizenden mensen gedeeld. Er is dus duidelijk te merken dat er nog steeds heel veel mensen willen zien hoe Cavill het in een nieuwe film over Superman doet, in plaats van dat er een nieuwe acteur als Supes wordt gecast.

In mei 2020 werd er nog gemeld dat Cavill nog steeds deel zou uitmaken van de DCEU-familie en opnieuw zou samenwerken met DC en Warner Bros. Sindsdien hebben we hier bijna niks meer over gehoord, maar de hoop dat het alsnog zal gebeuren wordt door fanacties als deze in leven gehouden.

Krijgen de fans wat ze willen?
De Twitter-actie lijkt te zijn begonnen via het account van 'Review by Brooks'. Die tweet kun je hieronder bekijken. Het is een mooie hart onder de riem voor Cavill en zijn fans, maar of Warner Bros. ook luistert naar deze steeds luider wordende oproep, is nog maar de vraag.

Wil jij Henry Cavill opnieuw zien als Superman in een solofilm?



NieuwsFilm

meest populair